Onderhoud & reparatie

Onderhoud

De jaarlijkse onderhoudsbeurt. Voor de meeste mensen een noodzakelijk kwaad. Door uw auto regelmatig langs te brengen voor onderhoud, houdt u uw auto in topconditie. Bovendien verlengt het de levensduur van de auto en voorkomt u problemen onderweg.

Alles in overleg

Mochten we tijdens het onderhoud onverwachte gebreken ontdekken, dan nemen we altijd contact met u op. In overleg met u bepalen we wat de beste oplossing is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u uw auto terugkrijgt. We zijn ook kritisch op de kosten van de onderdelen. We regelen altijd de onderdelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Gratis vervangend vervoer

Als u belt voor een onderhoudsbeurt, vragen wij altijd of u vervangend vervoer nodig heeft. We hebben gratis leenauto’s en leenfietsen. Of we brengen u naar huis nadat u uw auto heeft gebracht. Bent u aan huis gebonden? Dan halen we uw auto op en brengen hem aan het eind van de dag weer bij u thuis. Werkt u in de buurt van Steenderen? Ook dan is het gunstig om het onderhoud door ons te laten doen. Wij halen bijvoorbeeld uw auto op bij uw werk en brengen hem aan het eind van de dag weer terug.

Reparatie

Als uw auto gerepareerd moet worden, brengt dat altijd wat regelwerk met zich mee. De auto moet naar de garage en er moet vervangend vervoer geregeld worden. Wij zorgen ervoor dat u er zo min mogelijk ongemak van heeft.

Uw auto binnen één dag gerepareerd

In de meeste gevallen zorgen wij ervoor dat u uw auto binnen één dag weer terug heeft. We hebben goede connecties met onderdelenleveranciers in de buurt, zodat we de onderdelen snel binnen hebben.

Geen verrassingen

Mochten we er tijdens de reparatie achter komen dat de kosten hoger uitvallen, doordat er bijvoorbeeld extra onderdelen moeten worden vervangen, dan laten we dat u meteen weten. In overleg met u bepalen we wat de beste oplossing is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u uw auto terugkrijgt. We zijn ook kritisch op de kosten van de onderdelen. We regelen altijd de onderdelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft uw auto onderhoud nodig of moet deze gerepareerd worden?

Onderhoud bij Autobedrijf Melgers in Steenderen