Gebruikte auto kopen

Is uw auto aan vervanging toe? Wilt u geen nieuwe auto, maar wel een betrouwbare occasion? Weet u al precies wat u wilt, maar wilt u wel graag de beste deal? Ontdek onze huidige voorraad occasions hier.

Weet u welke auto u wilt, maar zoekt u de beste deal?

U bent er helemaal uit. U weet welk merk en type auto u wilt. Zelfs de kleur heeft u al bedacht. U legt bij ons een zoekopdracht neer. Wij hebben een uitgebreid netwerk van autobedrijven in de omgeving.

Wij zoeken de door u gewenste auto met de beste prijs-kwaliteitverhouding. We maken een afspraak voor een proefrit bij de dealer, of halen de auto naar ons bedrijf. Als u besluit de auto te kopen dan heeft u altijd de zekerheid van een betrouwbare occasion.

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag advies van een onafhankelijke expert?

Wilt u een andere auto, maar heeft u te weinig technische kennis? Of heeft u geen tijd of zin u zelf uitgebreid te oriënteren? Wij stellen samen met u een zoekprofiel op. U vertelt ons aan welke wensen en eisen de auto moet voldoen. Wij hebben de (technische) kennis in huis om u te adviseren. Onafhankelijk, want wij zijn niet verbonden aan bepaalde automerken.

We zoeken net zo lang voor u tot u de perfecte auto heeft gevonden. Wij checken de technische staat en zorgen ervoor dat u niet teveel betaalt. Proefritten kunt u gewoon maken vanuit onze garage. Zo hoeft u nooit ver weg. Als u het wilt regelen we zelfs alle contacten met de verschillende dealers, zodat u zich ongestoord kunt richten op het kiezen van de auto die het beste bij u past.

Wilt u de aanschaf van een tweedehands auto graag via ons laten lopen? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

verkoop