Nieuwe auto kopen

U wilt graag een nieuwe auto. Vindt u het heerlijk om alle dealers af te struinen en u uitgebreid te laten informeren naar wat er op de markt is? Of heeft u te weinig technische kennis, geen tijd of gewoon geen zin om dit te doen? Wij helpen u in beide gevallen graag.

Weet u al precies welke auto u wilt?

Dan hoeft u niet zelf naar een dealer te gaan, maar kunt u de auto via ons laten bestellen. Wij zorgen dat de auto opgehaald wordt, of maken een afspraak bij de dealer, zodat u een proefrit kunt maken. We hebben een breed netwerk van dealers en maken voor u de beste deal. Zonder extra kosten voor u.

Wilt u zich oriënteren op een nieuwe auto en laat u zich graag onafhankelijk adviseren?

In een persoonlijk gesprek geeft u ons uw wensen aan. Moet de auto groot of juist klein zijn? Moet hij van alle luxe voorzien zijn, of houdt u het graag simpel? Wij hebben de (technische) kennis in huis om u hierover deskundig te adviseren. Onafhankelijk, want wij zijn niet verbonden aan een bepaald automerk.

U kunt ervoor kiezen alle contacten met de dealers via ons te laten lopen. U kunt zich dan rustig en ongestoord oriënteren. Ook regelen wij afspraken met dealers voor een proefrit. Of we halen de auto voor u op. Voor al deze service betaalt u niets extra.

Wilt u de aanschaf van een nieuwe auto graag via ons laten lopen? Neem contact met ons op voor meer informatie of bezoek ons. 

Auto kopen bij autobedrijf Melgers