Bel 0575 45 19 74

Onderhoud & Reparatie

Onderhoud | Reparatie | Hulp bij pech

 

Onderhoud

De jaarlijkse onderhoudsbeurt. Voor de meeste mensen een noodzakelijk kwaad. Daarom is het fijn als het u zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt.

reparatie2

Alles in overleg

Mochten we tijdens het onderhoud onverwachte gebreken ontdekken, dan nemen we altijd contact met u op. In overleg met u bepalen we wat de beste oplossing is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u uw auto terugkrijgt. We zijn ook kritisch op de kosten van de onderdelen. We regelen altijd de onderdelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Gratis vervangend vervoer

Als u belt voor een onderhoudsbeurt, vragen wij altijd of u vervangend vervoer nodig heeft. We hebben gratis leenauto’s en leenfietsen. Of we brengen u naar huis nadat u uw auto heeft gebracht. Bent u aan huis gebonden? Dan halen we uw auto op en brengen hem aan het eind van de dag weer bij u thuis. Werkt u in de buurt van Steenderen? Ook dan is het gunstig om het onderhoud door ons te laten doen. Wij halen bijvoorbeeld uw auto op bij uw werk en brengen hem aan het eind van de dag weer terug.

Airco-onderhoud

Voor het onderhoud aan uw airco hoeft u niet naar een andere garage. Wij hebben speciale apparatuur in huis om uw airco te onderhouden.

Opslag van uw zomer- en winterbanden

Bent u niet zo ruim behuisd, of wilt u dat uw zomer- of winterbanden gewoon goed en veilig worden opgeslagen? Wij bieden u een prima opslag tegen een gunstig tarief.

banden

Camper-onderhoud

Ook voor het onderhoud aan uw camper kunt u bij ons terecht. Wij onderhouden campers van elk merk en type.

Gratis autowasbeurt

Als extra service krijgt u uw auto na de onderhoudsbeurt keurig gewassen terug.

Wilt u uw auto bij ons laten onderhouden?
Bel dan 0575 451 974 voor een afspraak.

autowasbeurt

APK

Bent u bang dat u bij de APK voor onverwachte kosten komt te staan? Bij ons is dat niet nodig. We rekenen een vaste prijs. U krijgt hiervoor een eerlijke APK-keuring. En als u de APK combineert met een grote onderhoudsbeurt, is de APK zelfs helemaal gratis.

Is het weer tijd voor uw APK-keuring?
Bel dan 0575 451 974 voor een afspraak.

reparatie

Reparatie

Als uw auto gerepareerd moet worden, brengt dat altijd wat regelwerk met zich mee. De auto moet naar de garage en er moet vervangend vervoer geregeld worden. Wij zorgen ervoor dat u er zo min mogelijk ongemak van heeft.

Uw auto binnen één dag gerepareerd

In de meeste gevallen zorgen wij ervoor dat u uw auto binnen één dag weer terug heeft. We hebben goede connecties met onderdelenleveranciers in de buurt, zodat we de onderdelen snel binnen hebben.

Geen verrassingen

Mochten we er tijdens de reparatie achter komen dat de kosten hoger uitvallen, doordat er bijvoorbeeld extra onderdelen moeten worden vervangen, dan laten we dat u meteen weten. In overleg met u bepalen we wat de beste oplossing is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u uw auto terugkrijgt. We zijn ook kritisch op de kosten van de onderdelen. We regelen altijd de onderdelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Moet uw auto gerepareerd worden?
Bel dan 0575 451 974 voor een afspraak.

Schadeherstel

Schade is altijd vervelend. Uw auto moet naar een erkend schadeherstelbedrijf en u krijgt te maken met verzekeringskwesties. Bent u klant bij ons? Dan is dat allemaal een stuk eenvoudiger. Wij werken samen met erkende schadebedrijven. U belt ons als u schade heeft en wij regelen voor u:

  • herstel van de schade
  • de financiële afhandeling met uw verzekeraar
  • gratis vervangend vervoer, ook als u daar niet voor verzekerd bent
Heeft u schade?
Bel dan 0575 451 974 voor een afspraak.

home_header3

 

Hulp bij pech

Pech onderweg komt nooit uit. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Bij ons kunt u BOVAG-pechhulp afsluiten. Zo bent u altijd verzekerd van snelle en professionele hulp.

Vertrouwd gezicht bij pech

Melgers is aangesloten bij de BOVAG. Wilt u bijvoorbeeld naar uw werk, maar start uw auto niet? Dan komen wij u helpen. Ook als u in de buurt van onze garage pech krijgt, komen wij naar u toe. Zo kunt u rekenen op een vertrouwd gezicht bij pech.

Wilt u BOVAG-pechhulp bij ons afsluiten?
Bel dan 0575 451 974.

 

Tip van Namir


‘Wilt u bij pech altijd verzekerd zijn van goede hulp?


Sluit dan BOVAG-pechhulp bij ons af.