Bel 0575 45 19 74

Gebruikte Auto’s

Occasions

Is uw auto aan vervanging toe? Wilt u geen nieuwe auto, maar wel een betrouwbare occasion? Weet u al precies wat u wilt, maar wilt u wel graag de beste deal?  

Ontdek onze huidige voorraad occasions hier.

Weet u welke auto u wilt,
maar zoekt u de beste deal?

U bent er helemaal uit. U weet welk merk en type auto u wilt. Zelfs de kleur heeft u al bedacht. U legt bij ons een zoekopdracht neer. Wij hebben een uitgebreid netwerk van autobedrijven in de omgeving.

Wij zoeken de door u gewenste auto met de beste prijs-kwaliteitverhouding. We maken een afspraak voor een proefrit bij de dealer, of halen de auto naar ons bedrijf. Als u besluit de auto te kopen dan heeft u altijd de zekerheid van een betrouwbare occasion.

Bent u zich aan het oriënteren en wilt u graag advies van een onafhankelijke expert?

Wilt u een andere auto, maar heeft u te weinig technische kennis? Of heeft u geen tijd of zin u zelf uitgebreid te oriënteren? Wij stellen samen met u een zoekprofiel op. U vertelt ons aan welke wensen en eisen de auto moet voldoen. Wij hebben de (technische) kennis in huis om u te adviseren. Onafhankelijk, want wij zijn niet verbonden aan bepaalde automerken.

We zoeken net zo lang voor u tot u de perfecte auto heeft gevonden. Wij checken de technische staat en zorgen ervoor dat u niet teveel betaalt. Proefritten kunt u gewoon maken vanuit onze garage. Zo hoeft u nooit ver weg. Als u het wilt regelen we zelfs alle contacten met de verschillende dealers, zodat u zich ongestoord kunt richten op het kiezen van de auto die het beste bij u past.

Wilt u de aanschaf van een tweedehands auto graag via ons laten lopen?
Bel dan 0575 451 974 voor een afspraak.

Tip van Vincent


Toch liever een nieuwe auto?

Wij geven onafhankelijk advies en u kunt alle contacten met de dealers via ons laten lopen, zodat u zich rustig kunt oriënteren.’